nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Vinnarna av Visma Accounting Award 2018

Första vinnarna av Visma Accounting Awards utsedda

De första vinnarna av Vismas nya pris Accounting Awards blev Lamooi Accounting i Stockholm som fick Företagarnas pris och Medarbetarnas pris gick till Revisionären i Piteå.

– Redovisning och revision är en bransch under starkt omvandlingstryck och vi vill uppmärksamma byråer som är framgångsrika och sätter sina kunder och medarbetare i fokus, säger Daniel de Sousa, vd för Visma Spcs.

Visma Accounting Awards är ett nyinstiftat pris med syftet att hylla redovisningsbyråer som utvecklar både näringslivet och sina medarbetare.

Företagarnas pris går till en byrå som hjälper sina kunder att nå sina mål och har ett modernt arbetssätt. Medarbetarnas pris delas ut till en byrå som kännetecknas av utveckling, omtanke, arbetsglädje och som får medarbetarna att växa.

Läs mer: Viktigt med strategier för att minska stressen inom revisionsbranschen

Juryns motiveringar:

”Lamooi Accounting har fokus på kundernas resultat och måluppfyllelse. Den här vinnarbyrån utnyttjar digitalisering på flera olika sätt i samarbetet med sina kunder och kan därmed ständigt överträffa kundens förväntningar. En riktig affärscoach!”

”Sällan har vi sett stoltare medarbetare! De är stolta över sin ledning, sig själva och sitt uppdrag – att hjälpa landets företagare framåt. Revisionären bygger hela sin framtid på glada och nöjda medarbetare eftersom man vet att det avspeglas i kundrelationen.”

– Modern teknik underlättar samarbetet mellan kunder och byrån och snabbar på omställningen till att jobba mer med rådgivning och affärsutveckling. Genom att få kundernas affärer att blomstra kan dagens redovisningskonsulter faktiskt förändra världen och växa själva på en och samma gång, konstaterar Daniel de Sousa.

Fler nyheter

Ovisshet kring skyddande av företagsuppgifter

En ny undersökning visar att 6 av 10 svenska kontorsarbetare har lagrat företagsfiler på okrypterade lagringsenheter. Bristande kännedom kring vem som bär ansvaret – och hur företagsfilerna faktiskt lagras kan innebära stora risker för spridning av internt eller konfidentiellt material.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här