nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Event

Ledningsgruppsdagen

MÖTESPLATSEN FÖR DIG SOM INGÅR I EN LEDNINGSGRUPP

Med Ledningsgruppsdagen skapar vi ett forum där vd:n tillsammans med ledningsgruppen får nyttig och oumbärlig kompetensutveckling för att driva verksamheter mot bättre lönsamhet.

Våra besökare arbetar inom alla branscher men har den gemsamma nämnaren att ingå i en ledningsgrupp, om du är nytillsatt i rollen eller har många års erfarenhet spelar ingen roll. Då dagen har som målsättning att fokusera på hur ledningsgrupper ska fungera på bästa sätt i framtiden. Självklart kommer du få med dig ett antal praktiska tips som ni kan tillämpa direkt.

Läs mer här

Vd-dagen

EN EXKLUSIV UTVECKLINGSDAG FÖR VD

Vd-dagen är en exklusiv konferens med ledande föreläsare som ger dig nya redskap så att du kan lyckas ännu bättre med ditt jobb som vd, nå era mål och öka lönsamheten för din verksamhet. Dessutom är konferensen en mötesplats för dig där du kan utbyta tankar och erfarenheter med personer i samma ansvarsställning som du har. Vd-dagen genomförs i den exklusiva miljön på Grand Hotel i Stockholm. En sittande trerätters-lunch i den vackra Spegelsalen ger dig också goda möjligheter till givande samtal.

Läs mer här