nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

300 anmälda till Vd-dagen

En verklig rivstart. Intresset för Vd-tidningens nya konferens Vd-dagen som hålls på Grand Hotel den 1 oktober är mycket stort. Hittills har 300 personer anmält sitt deltagande. Det är nästan en fördubbling jämfört med förra året då konferensen hölls för första gången.

– Det är väldigt positivt att så många tycker att de har mer att lära i sin roll som vd, konstaterar Anders Pauser, chefredaktör för Vd-tidningen. Här får man ta del av ledande experters råd och erfarenheter, skräddarsydda för det medelstora företagets vd. Dessutom möter man här andra i samma position.

Vd-dagen är en exklusiv konferens och har ambitionen att hjälpa vd:ar att vässa sin verktygslåda och ett antal ledande talare kommer beröra områden som är viktiga i vd:ns vardag och skapar förutsättningar för att man ska nå sina mål och öka lönsamheten.

Läs mer: Succé för vd-dagen

I år har konferensen byggts ut med tre spårval så att man lättare kan skräddarsy sin dag som deltagare utifrån intresse. Spårvalen handlar om mål- och strategiarbete, ledarskap och kommunikation samt försäljning och förhandling.

Självklart kommer också själva vd-rollen stå mycket i fokus. Inledningstalaren är Maria Rankka som är vd för Brunswick Group som kommer att prata om förändringsledning och om att lycks i sin vd-roll.

Läs mer: Nu är Maria Rankka klar för vd-dagen

– Bland andra programpunkter kan nämnas forskaren och konsulten Johan Lagerbielke som är en av landets främsta förhandlingsexperter, konstaterar Anders Pauser. Har visar att en väl genomtänkt förhandlingsstrategi kan ge stora framgångar. Jag tycker också det är kul att kunna presentera Lili Öst som har fokus på den svåra konsten att få med sig medarbetarna.

Vd-dagen är kommer att sammanföra ett större antal vd:ar för nätverkande och kunskapsinhämtning. Men Vd-tidningen satsar också på exklusivitet med läckra lokaler och trerätters-lunch och en begränsning av antal deltagare till 300.

– Vi vill både ha exklusivitet och intimitet, säger Anders Pauser som gläder sig åt den starka tillströmningen av deltagare. Det är kul att det nu bara finns ett fåtal platser kvar.

Läs mer: vd-dagen.nu

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Akta dig för chefer som skriker åt sina barn

Krönika

Brukar du notera hur människor behandlar, pratar med eller pratar om, sina barn? Det kan vara en god indikation på med vilket anslag de också bemöter, eller kommer att bemöta, sina medarbetare. Föräldraskap är intimt förknippat med ledarskap. Föräldraskap ÄR i många dimensioner ledarskap. Skillnaden ligger kanske i att i föräldraskapet lägger man oftare bort […]

Digitalisering suddar ut gräns mellan arbete och familjeliv

I en ny studie som forskare vid tre svenska universitet gjort visas att den ökade användningen av digital teknik på ett grundläggande sätt påverkat organisering av arbete och i förlängningen även arbetsförhållanden i dagens arbetsliv. Utvecklingen har bidragit till att tidigare tydliga gränser mellan arbete och övrigt liv suddats ut.

5 tips till en ny chef

Med chefsrollen följer många nya uppgifter och nya utmaningar att bita i. It-företaget Flex Applications har sammanställt 5 tips till en ny chef.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här